This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Konsultacije

Pošaljite nam upit u kome ćete obrazložiti ideje i potrebe Vašeg poslovanja, kao i mesto i vreme održavanja događaja za koji Vam je potreban reklamni štand. Nakon što stupimo u kontakt, zajedno ćemo doći do najboljeg rešenja i započeti realizaciju projekta.

Dizajn i predlozi

Ukoliko imate potrebu za reklamnim štandom, ali nemate ideju kako bi on trebalo da izgleda – ne brinite! Naš stručni i kreativni tim je tu za predloge, pa ćemo zajedno osmisliti atraktivan dizajn reklamnog štanda koji je ključan za uspešnu promociju Vašeg poslovanja.

Izrada štanda

Izrada unikatnih štandova se sprovodi uz znanje i iskustvo vrhunskih stručnjaka, koji će se pobrinuti da Vaš reklamni štand predstavlja najbolji spoj kvaliteta i estetike. Razumemo koliko je važno istaknuti svoj brend u izložbenom prostoru.

Prevoz i logistika

Celokupna logistika, transport poručenog štanda i podrška su podrazumevan deo naših usluga. Na Vama je da dostavite informacije o mestu i vremenu isporuke, a mi ćemo dostaviti štand po Vašoj meri na željenu adresu.

Montaža

Usluga La Maniera Expo tima se ne završava nakon isporuke štanda, odnosno njegovih elemenata na željenu adresu. Naš tim će profesionalno montirati izrađeni štand, i voditi računa o tome da svi elementi budu postavljeni besprekorno.

Demontaža

Nakon završetka događaja i Vaše uspešne promocije u saradnji sa La Maniera Expo timom, pobrinućemo se i za demontažu reklamnog štanda, svesni vremenskog okvira koji stoji na raspolaganju.

 

Pošaljite nam upit
za izradu štanda